top of page

Kõige ilusam kingitus mehele: So Purkh

Updated: Apr 2, 2021

Pole midagi võimsamat naise palvest. Kui see tuleb puhtast südamest ja on teadlikkusega lausutud, ei ole sellele vastast. Kundalini jooga traditsioonis on üks eriline shabad ehk püha mantra, mida naine võib loitsida mehele või meestele oma elus. Öeldakse, et selle mantra vägi on nii suur, et korraga võib seda loitsida kuni kolmele mehele (st. lisaks kallimale näiteks ka oma vennale, isale või pojale).


SoPurkh shabadi andis naistele sikhide neljas guru Guru Ram Das. Spetsiaalselt selleks, et aidata naistel tõsta oma mehe vibratsiooni ja aidata mehel elada tema täielikus potentsiaalis. See shabad avab külluse, anded ja ühenduse ja viib mehe kokku tema kuningliku väärikuse ja jõuga. Samal ajal lahustab So Purkh mehe ja naise vahel pinged ja erimeelsused ning puhastab mõlema suhtekarmat. Seda shabadit laulavad jogiinid oma mehe toetamiseks ka siis kui mehel on tööl stressirohke ja kiire periood.


So Purkhi soovitatakse loitsida ka siis, kui sa pole veel oma hingesugulast leidnud, aga soovid teda oma ellu kutsuda. Öeldakse, et loitsides So Purkh shabadit 11 korda iga päev 40 päeva järjest manifesteerub naise silme ees Jumal mehe kujus. Üks jogiini kirjeldas, kuidas So Purkhi loitsimise neljakümnendal päeval oli ta parasjagu reisil ning peatumas ühes suures hotellis. Peale meditatsiooni alla fuajeesse suundudes põrkus too naine kokku just sel hetkel hotelli saabunud Dalai-laamaga, kes naise ees kummardus ja tal kätt surus. Ja nii oligi Jumal mehe kehastuses 40. päeval naise ette ilmunud :)


Seda shabadit retsiteerides võib naine:tervendada ja avada mehe potentsiaali

  • muuta oma partner jumalateadvusega meheks

  • tõmmata enda juurde partneriks jumalateadvusega mehe

  • tõmmata ligi lapse hinge, kellest saab jumalateadvusega mees

Mõnedes suuremates linnades toimuvad isegi regulaarsed naisteringid, kus tullakse kokku, et üheskoos SoPurkhi loitsida ja ühisenergiaga tervet meessugu toetada. Mina kinkisin SoPurkhi oma kallimale sünnipäevakingiks. Nii et aasta aega iga päev loitsin seda mantrat ja iga kord lõpus saadan kogu oma armastuse, valguse ja tervenduse tema enda ühenduskanali tugevdamisse. Selle viie kuuga, kui igapäevaselt SoPurkhi loitsinud olen, tunnetan kõige rohkem veelgi suuremat kuninglikkust, väärikust ja väge tema energias. See on üks ilusamaid meditatsioone, mida ma kõigi nende aastate jooksul praktiseerinud olen. Ja ilmselt suures osas sellepärast, et teha midagi lihtsalt andmise eesmärgil ja oma kõige kallimale inimesele, ongi kõige suurem nauding. Ja muidugi ei tasu märkimata jätta ka seda, et see shabad on lihtsalt ääretult ilus ja need sõnad maitsevad suus nagu siidine šokolaad. So Purkh shabadi koos tõlkega leiad siit ja koos Nirinjan Kauriga seda lugema õppida saad siit. Kui teed koos Nirinjaniga siis läheb umbes pool tundi, aga edaspidi kui juba ise üksi lugeda oskad, siis läheb umbes 10-15 minutit. Edit: Vahepeal olen teinud SoPurkhist ka ühe videoklipi nii et saame seda koos teha!



283 views0 comments

Recent Posts

See All
urban yogini õnnelaboratoorum
bottom of page