top of page

Jogiinide beebiootus

Updated: Apr 2, 2021

Beebiootus on kundalini joogas tähtis ja eriline aeg. Öeldakse, et beebiootel naine on sel ajal täielikult kundalini energia sees.


Naise kiirgus ja teadlikkus määravad ära selle, milline hing saab võimaluse uuesti siia maailma sündida. Inkarneeruva hinge peenkeha valib (ehk siis elektromagnetiliselt tõmbub) tema jaoks sobivaima naise juurde. Hing valib endale sellised vanemad, sünnikoha- ja aja, mis toetaksid kõige paremini neid õppetunde, mida ta siia hetke õppima tulemas on. Selle, millist hinge naine on valmis vastu võtma, määrab ära tema sära, kiirgus, teadlikkus ja teadvelolek ehk kõik kokkuvõetuna naise vibratsioonisagedus. Beebiootele jäämist planeerides on seetõttu hea palju mediteerida ja joogat teha. See võimaldab tõsta ema vibratsiooni ning ligi tõmmata ülevama hinge.


Ema mängib lapse arengus enne tema sündi väga olulist rolli. Joogas öeldakse, et kõige rohkem saab ema lapse jaoks ära teha just siis kui beebi on veel kõhus. Hing on puhas, aga tema peenkeha kannab eelmiste elude karmat. Naisel on vägi lapse peenkeha täielikult ära puhastada ja kustutada sealt teatud karmalised mustrid nii et lapse hing ei pea neid karmasid enam uuesti läbi mängima. Maagiline 120.päev Joogas öeldakse, et beebi hing tuleb kehasse 120. raseduse päeval (alates eostamishetkest). Kuni selle ajani ei ole inkarneeruv hing veel mõjutatud ja piiratud Maa magnetväljast ja saab kergemini lahkuda. Seepärast võib hing vahel ka ümber otsustada (raseduse katkemine) või võib naine ümber otsustada (raseduse katkestamine). Mõlemal juhul on see turvaline ja teadlik hingedevaheline kokkulepe ja otsus, mida tuleb usaldusega austada. Enne 120.päeva on emal vähe mõju karmasalvestiste määramisel aga peale 120.päeva on ema mõju neile salvestistele suur. Igast kogemusest, millest naine peale 120.päeva läbi läheb, saab baas lapse alateadvusele. Samadest emotsioonidest läheb tulevikus läbi ka laps. Mida iganes kogeb naine peale 120.päeva, seda kogeb laps kümnekordselt. Emast saab justkui lapse karma trükimasin. Kui ema mediteerib, et muuta enda alateadvuse mustreid, siis see mõjub samaaegselt ka lapsele (lapse peenkehale, mis kannab eelmiste elude salvestisi). Laps õpib kõige esmalt ema teadvusest. Kõik, mida sa teadlikult koged, sinu meeleseisund, suhted ümbritseva maailmaga, vaimne side, see kõik kandub üle lapsele ja sellest saab tema alateadvuse baas ning iseloomu alus. Mehe roll beebiootuse ajal on luua perele turvaline keskkond ning koos naisega mediteerida või naist mediteerima innustada. 5 soovitust beebiootajale:

  1. Mediteeri nii sageli kui võimalik

  2. Püüa viibida rõõmsates ja helgetes keskkondades

  3. Ole teiste naiste (kui võimalik siis ka beebiootajate) seltskonnas, et saaksid kogeda koosolemist-jagamist.

  4. Kõnni 10 km päevas. Tugevaid jalalihaseid läheb sünnitusel vaja ning see on vajalik ka selleks, et beebi õigel ajal pea kõhus alaspidi keeraks.

  5. Õpi ja praktiseeri pikka sügavat hingamist, see muudab sind rõõmsaks ja rahulikuks, viib beebile palju hapnikku ja on parim ettevalmistus sünnituseks.

Peale sündi Raseduse ajal jagavad naine ja loode oma aurasid. See “topeltaura” annab beebiootel naistele erilise kiirguse ja sära. Kui beebi sünnib ja nabanöör läbi lõigatakse, hakkavad beebi ja ema aurad teineteisest eralduma. See eraldumine võtab aega umbes 3 aastat. Seepärast on oluline, et ema on lapsega esimesed 3 aastat koos nii palju kui võimalik. See, mida beebi ei saa esimese eluaasta jooksul, hakkab ta terve ülejäänud elu taga otsima olgu see siis tähelepanu, kontakt või misiganes muu. Nende esimese 3 aasta jooksul, kus ema ja lapse aurad on veel ühenduses, on laps fokuseeritud peamiselt emale. Isa ülesanne sel ajal on hoolitseda pere turvalisuse ja toetamise eest. Kolmandaks eluaastaks on laps täielikult loonud endale oma autonoomse aura ja siis kerkib tema tähelepanu keskmesse isa. Joogid soovitavad, et peale sündi oleks beebi esimesed 40 elupäeva kogu aeg ema auras (umbes 3 meetri raadiuses ema füüsilisest kehast). Kuna beebi on sel ajal peenenergeetiliselt eriti tundlik, ei jäeta teda nendel nädalatel hetkekski üksi. Kui ema peab siiski mingil põhjusel lapse juurest eemale minema (kasvõi teise tuppa), on isa või keegi teine lähedane sel ajal beebiga. Joogatraditsioonis on esimesed 40 päeva ainult kolmekesi olemise aeg (ema-isa-beebi). Kõik katsikulised võetakse vastu alles peale seda.

173 views0 comments

Recent Posts

See All
urban yogini õnnelaboratoorum
bottom of page