top of page

40-päevane "restart" meditatsioon


See on üks väekamaid meditatsioone, mida praktiseerida. Selles peitub suur transformeeriv vägi, mis lõikab läbi kogu pimeduse ja annab sulle uue alguse. Sinu personaalne identiteet saab uuesti üles ehitatud, sinu tõelisele olemusele toetudes ja see annab sulle uue perspektiivi iseendast. Stimuleerides seespidist survet, annab see sulle uue puhta alguse.


See meditatsioon loob sisemist õnnetunnet ning voolamise ja ekstaasi seisundit elus. See avab sinu sisemise universumi suhestuma, koos looma ja täiendama välist universumit.

See meditatsioon on justkui oma alateadvuse prügiämbri tühjendamine. Sel on võime puhastada sinu mineviku karmat ja alateadlikke impulsse, mis võivad sind blokeerida iseenda potentsiaalile avanemast.

See lõikab läbi kõik neurootilised barjäärid sinu sees. Ta koputab üles kundalinit, mis annab sulle elujõu ja intuitsiooni võitlemaks alateadvuse negatiivsete mõjudega. See meditatsioon õpetab meele ümber. Tasakaalustades meele projektsioone, annab see sulle tervise ja tervendamise praanajõu


See meditatsioon on üks kolmest Veevalaja ajastu meistermeditatsioonist (teised kaks on Sat Kriya ja Kirtan Kriya), mis õpetab sind olema iseenda meister.


See meditatsioon:

  • parandab füüsilist heaolu: laiendab sinu närvisüsteemi, hingamissüsteemi, aitab seedesüsteemi ja annab buusti immuunsüsteemile. Loob rahu, rõõmu ja jõudu.

  • Vasakust ninasõõrmest hingamine aktiveerib parema ajupoolkera, mis vastutab sinu meditatiivse, loova ja kunstilise jõu eest.

  • Mantra “Wahe Guru” tähendab sõnadeülest ekstaasiseisundit ja esindab sinu kõrgemat teadvuseseisundit. Selle mantra loitsimine ükskõik kas häälega või mentaalselt tõmbab ligi jumalikku energiat.

  • Naba pumpamine aitab äratada kundalinit nii et ta saaks tõusta piki selgroogu üles kroontšakrasse aktiveerides, noorendades, tasakaalustades ja tervendades kõiki teisi tšakraid ja nendega seonduvaid organeid oma teel.

Meie meelel on 3 alaisiksust: negatiivne meel, positiivne meel ja neutraalne meel. Need kolm osa jagunevad igaüks omakorda kolmeks aspektiks, need omakorda 27ks projektsiooniks ja need omakorda 81ks tahuks. See meditatsioon tasakaalustab ühte aspekti - õpetaja aspekti. See käitub kõikide teiste aspektide suhtes justkui peegel paljastades nende tõelise olemuse ja korrigeerib neid. Kui õpetaja aspekt on liiga tugev on meil risk spirituaalseks egoks, mis hoiab liigselt kinni võimest eemalduda ja tõusta kõrgemale igapäevaolmest. Kui õpetaja aspekt on liiga nõrk, võid sa isikliku hüvangu eesmärgil kasutada ära oma spirituaalset positsiooni. Kui õpetaja aspekt on tasakaalus, siis on sul oskus olla mitteisiklikult isiklik. See annab sulle täieliku teadveloleku ja sellest teadvelolekust tuleneva neutraalse hindamis- ja eristusvõime nii et saad kasutada intuitsiooni saamaks aru mis on tõeline ja mis meelepete. Sul on võime vastata neutraalsest meelest, mis on positiivse ja negatiivse meele ülene. Sul on selge mõistmine iga teo eesmärgist ja seaduspärasusest. Tasakaalus õpetaja aspekt võimaldab sul olla Lõpmatuse väljendus inimkehas, olla olemas kõikide hüvanguks. Sa saavutad oskuse olla kiindumustevaba nii et saad olla kohal ja olemas kõikides oma tegevustes ja samaaegselt mitte üheski neist.


KUIDAS TEHA:

  • sulge parema käe pöidlaga parem ninasõõre

  • hinga sügavalt vasakust ninasõõrmest sisse ja sulge parema käe nimetissõrmega ka vasak ninasõõre

  • hoia hinge sees ja tõsta kergelt rinnak

  • loitsi mentaalselt 16 korda “wahe guru”

  • iga mantrakordusega tee üks pehme nabapumpamine

  • vabasta parem ninasõõre ja hinga aeglaselt ja täielikult välja

  • jätka sama järgnevust 31 minutit


SILMADE FOOKUS:

  • ninatipul, 9/10 suletud

LÕPP:

  • hinga sisse, hoia 5-10 sekundit, hinga välja.

  • seejärel siruta käed üles sirgeks ja raputa kogu keha 1 minut nii et energia saaks keha sees laiali valguda


Sissejuhatus meditatsioonile:


Meditatsioon:





352 views0 comments

Recent Posts

See All
urban yogini õnnelaboratoorum
bottom of page